REFERENCER OG SØDE ORD

Vi valgte, at Katharina skulle følge os fra start til slut – fra vi gjorde os klar om morgenen og helt til festen om aftenen. DET er uden tvivl en af de bedste beslutninger vi overhovedet har taget i forbindelse med vores bryllup. Ikke alene er HELE vores store dag dokumenteret, men også i den bedste kvalitet og med aller største respekt for vores kærlighed til hinanden og location, som har en særlig betydning for os.

Vi er ubeskriveligt glade for det smukke resultatet. Katharina har under hele forløbet været meget engageret, indlevende, initiativrig, positiv og personlig i samarbejdet. Hun har formået at skabe tillid i relationen, hvilket betød at vi kunne være helt trygge på dagen.

Katharinas store menneskelige forståelse, både i kontakten og gennem linsen, har præget forløbet i meget høj grad. Næsten alle gæster har kommenteret hende positivt og været overbevist om hendes dygtighed, hvilket er fuldt ud fortjent.

Forståelsen for mennesker og følelser ses tydeligt på billederne, da hun udover de fantastiske billeder af os, nærmest har nået at portrættere samtlige gæster med meget naturlige og ægte udtryk. Det betyder meget for os! Disse egenskaber, kombineret med æstetisk begejstring, forståelse af lys og detaljer er det, der har gjort Katharina uundværlig til vores bryllup!

Vi vil for altid være meget taknemmelige for, at det lige netop var Katharina, der har foreviget vores dag. Vi glæder os over, at vi altid kan genopleve det hele så smukt og så levende.

Kærligst Liv og Lasse

It was wonderful to work with you. You are a very pleasant and outgoing person. You led us through our ceremony, and did everything so smoothly.

The photos you created were of excellent quality, and captured us in our very beautiful moments. We will always remember and cherish you as part of our special event.

Thank you and all the best
Raphael and Ashraf

Mange tak fordi du ville hjælpe os med så kort varsel. Vi havde en rigtig god oplevelse og synes, at du var meget professionel.

Tusind tak for de meget smukke billeder! Vi er helt vilde med stilen, som vi synes du har ramt rigtig godt. Det var sødt af dig at redigere flere end lovet, og de var bestemt ventetiden værd. Vi forstår sagtens, at du har haft mange kunder, da du er meget dygtig. Det har været en fornøjelse for os!

De bedste hilsner
Sofie og Fabio

KONTAKT